730 607 990  /   605 146 576 Po-Pá 8:00-17:00 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
0 Nákupní košík
Celkem 0 Kč
Obsah košíku

GDPR - Ochrana osobních údajů

Informace o Vás vždy v bezpečí

řekněme si to lidsky :-)

Provozovatel internetového obchodu www.zaluzienamiru.cz se zavazuje chránit veškeré poskytnuté osobní údaje, neboť je považuje za přísně důvěrné, a ve shodě s výše uvedeným zákonem proto nemohou být bez výslovného souhlasu zveřejňovány, prodávány ani vyzrazeny třetím osobám, s výjimkou případů stanovených následujícími podmínkami.

Uživatelé by si měli být vědomi skutečnosti, že některé nepřímo osobní informace o uživatelích mohou být automaticky sbírány v průběhu standardních operací našeho serveru  a také při použití cookies(malé textové soubory, které se ukládají na uživatelově počítači a server podle nich dokáže rozpoznat uživatele, který ho již jednou navštívil a poté zaznamenávat jeho chování a podle toho například přizpůsobit design a obsah nebo lépe zaměřovat reklamní kampaně). Cookies nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na uživatelově počítači. Většina prohlížečů nabízí možnost neakceptovat cookies - internetový obchod však nemusí bez povolených cookies fungovat korektně.

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Magda Jakšová IČ 18056482 se sídlem Polní 671/8, 74723 Bolatice dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou:
Ing. David Jakš
email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
telefon: 730 607 990

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
•     plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR

2. Účelem zpracování osobních údajů je
•     vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV. Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje
•     po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu).

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
•     podílející se na výrobě, dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
•     zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,

2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI. Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
•     právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
•     právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
•     právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
•     právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
•     právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
•     právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů jak online (Norton Security, Google Drive File Stream, Wedos Disk) tak v listinné podobě (uzamčená skříň i místnost).
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/as podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/as podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

Registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.zaluzienamiru.cz byl registrován jako Správce osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) pod registračním číslem 00042665. Ověřit si to můžete přímo na stránkách jmenovaného úřadu.

Proč nakupovat u nás?

Ukázky z realizací

Rychlý kontakt

ŽaluzieNamíru.CZ

Polní 671/8
747 23 BOLATICE

Potřebujete poradit?

tel.: (+420) 605 146 576
e-mail: info@zaluzienamiru.cz

Obchod ŽaluzieNaMíru.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní ZLATÝ certifikát Ověřeno zákazníky.
Jsme partnerem české společnosti ISOTRA a.s., která je rovněž výhradním dodavatelem našich produktů.

Please publish modules in offcanvas position.

PROČ NAKUPOVAT U NÁS?
  • ČESKÉ VÝROBKY té nejvyšší kvality
  • DOPRAVA ZDARMA po celé ČR
  • INFORMAČNÍ SMS o stavu objednávky
  • OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY
  • NÍZKÉ CENY a férové jednání
  • Video návody na vyměření i montáž
  • Odborné technické poradenství
  • Jsme partnerem společnosti ISOTRA a.s.