730 607 990  /   605 146 576 Po-Pá 8:00-17:00 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Přihlásit se Registrovat
Přihlášení k Vašemu účtu
Uživatelské jméno *
Heslo *
Zapamatuj si mě
Vytvořit účet
Položky označené (*) jsou povinné.
Jméno *
Uživatelské jméno *
Heslo *
Ověření hesla *
Email *
Ověření emailu *
Opište text *
Reload Captcha
0 Nákupní košík
Celkem 0 Kč
Obsah košíku

Ochrana osobních údajů

Informace o Vás vždy v bezpečí

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.zaluzienamiru.cz se ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zaručuje, že nesbírá a neshromažďuje žádné osobní údaje, pokud jí je návštěvníci (zákazníci, obchodní partneři) sami dobrovolně neposkytli, např. ve formě anket, registrace, soutěží apod.


Provozovatel internetového obchodu www.zaluzienamiru.cz se zavazuje chránit veškeré poskytnuté osobní údaje, neboť je považuje za přísně důvěrné, a ve shodě s výše uvedeným zákonem proto nemohou být bez výslovného souhlasu zveřejňovány, prodávány ani vyzrazeny třetím osobám, s výjimkou případů stanovených tímto zákonem.

Registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.zaluzienamiru.cz byl registrován jako Správce osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) pod registračním číslem 00042665. Ověřit si to můžete přímo na stránkách jmenovaného úřadu.

Právo na informace

Ze zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, má každý uživatel tohoto webu (zákazník, obchodní partner), který nám poskytl osobní údaje, právo podat písemnou žádost o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o něm zpracováváme. Pokud by i přes naši snahu o správnost údajů byly zpracovávány nepřesné či neaktuální informace, na požádání je rádi opravíme. Na žádost uživatele podnikne provozovatel internetového obchodu veškeré finančně přiměřené kroky k odstranění všech osobních dat daného uživatele.

Ostatní

Provozovatel internetového obchodu si vyhrazuje právo provádět analýzy o chování uživatelů na svých internetových stránkách. Mezi tyto analýzy patří např.: měření návštěvnosti, počet uživatelů shlédnuvších reklamní banner a počet kliknutí na jednotlivý banner, tato data jsou k dispozici též jednotlivým zadavatelům reklamy - vždy jako statistický přehled, nikoliv jmenovitě.


Uživatelé by si měli být vědomi skutečnosti, že některé informace o uživatelích mohou být automaticky sbírány v průběhu standardních operací našeho serveru (např. IP adresa uživatelova počítače) a také při použití cookies (malé textové soubory, které se ukládají na uživatelově počítači a server podle nich dokáže rozpoznat uživatele, který ho již jednou navštívil a poté zaznamenávat jeho chování a podle toho například přizpůsobit design a obsah nebo lépe zaměřovat reklamní kampaně). Cookies nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na uživatelově počítači. Většina prohlížečů nabízí možnost neakceptovat cookies - internetový obchod však nemusí bez povolených cookies fungovat korektně.

Proč nakupovat u nás?

Ukázky z realizací

Rychlý kontakt

ŽaluzieNamíru.CZ

Polní 671/8
747 23 BOLATICE

Potřebujete poradit?

tel.: (+420) 605 146 576
e-mail: info@zaluzienamiru.cz

Obchod ŽaluzieNaMíru.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní ZLATÝ certifikát Ověřeno zákazníky.
Jsme partnerem české společnosti ISOTRA a.s., která je rovněž výhradním dodavatelem našich produktů.

Please publish modules in offcanvas position.

PROČ NAKUPOVAT U NÁS?
  • ČESKÉ VÝROBKY té nejvyšší kvality
  • DOPRAVA ZDARMA po celé ČR
  • INFORMAČNÍ SMS o stavu objednávky
  • OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY
  • NÍZKÉ CENY a férové jednání
  • Video návody na vyměření i montáž
  • Odborné technické poradenství
  • Jsme partnerem společnosti ISOTRA a.s.